Polso.fi

Valikko

 

 

Viimeisin päivitys:
22.2.2021 19:45:16

auta meitä

Pyrkimyksenämme on tuottaa helposti sisäistettävää ja silti kohtalaisen laajaa tietopalvelua.

Olisimme todella kiitollisia, jos teillä, hyvät kiinnostuneet lukijat, olisi jotain lisättävää näille sivuille. Meidänkin mielestämme lisättävää on, mutta emme välttämättä aina tiedä mitä se voisi olla. Jos teillä on Polson kylää tai sukuamme koskevaa tietoa, valokuvia, tietoja valokuvista, tietoja henkilöistä, muistelmia, kirjoituksia, olisimme halukkaita kuulemaan niistä sekä julkaisemaan niitä sivustollamme. Jos tutkitte sukutaustaanne ja sieltä löytyy Polso-nimisiä, kertokaa siitä meille! Jos haluatte tietää jostain Polso-sukunimisestä esi-isästänne, kannattanee tätä asiaakin tiedustella meiltä.

Kaikki haltuumme luovutetun materiaalin oikeudet pysyvät luonnollisesti tekijällään, ja ellette halua luopua alkuperäisestä kappaleesta, olemme valmiit jäljentämään materiaalin omalla kustannuksellamme ja tallentamaan sen arkistoomme. Haltuumme tulleen materiaalin suhteen haluamme oikeuden käyttää sitä julkaisuissamme tai web-sivustollamme.

Helpoimmin saatte yhteyden meihin yhteydenotto-sivulta löytyvällä lomakkeella.
Home > Polso-seura > auta meitä
Copyright © 2010, Polso-seura, Tämä sivu on kasattu sydänverellä ilman yhteiskunnan tukea saati EU-hankeaktivaattoreita.
Verkkopalveluntarjoajamme lupaa, että sivustomme sijaitsee hiilineutraalissa palvelinkeskuksessa. Palautetta sivustosta ja kehitysehdotuksiasi voit jättää tästä.