Polso.fi

Valikko

 

 

Viimeisin päivitys:
22.2.2021 19:45:16

sukututkimus

Polson suku on laaja ja hajanainen käsite, toisaalta myös pieni: Elossa olevia Polso-sukunimisiä on väestörekisterikeskuksen kirjoilla reilut kaksisataa. Lisäksi läheisesti Polsoihin liittyviä Polsa-sukunimisiä vajaat viisikymmentä. 

Laajasti ottaen sukuun kuuluu siis jokainen sukunimeltään Polso sekä Polsoista isän tai äidin puolelta polveutuva henkilö samoin kuin myös jokainen, joka on tai on ollut naimisissa mainittuun sukuun kuuluvan tai siitä polveutuvan henkilön kanssa. Tiettävästi Polsoja on ainakin kahta eri haaraa, luultavasti asia on todellisuudessa vielä paljonkin sekavampi. Polso-seura pyrkii edistämään tämän sekamelskan saattamista järjestykseen suku- ja historiantutkimuksen keinoin.

Haluamme koota eri suunnilla tehtyä sukututkimusaineistoa yhteen ja luoda itse lisää. Tahdomme mahdollisin ja mahdottomin keinoin edistää kaikkien tahojen pyrkimyksiä selvittää omaa sukulaisuuttaan Polso-nimisiin.
Jos tutkit sukutaustaasi ja sieltä löytyy Polso-nimisiä, kerro siitä meille! Jos haluat tietää jostain Polso-sukunimisestä esi-isästäsi, kannattaa asiaa tiedustella myös meiltä. Vastaamme resurssiemme puitteissa.

Home > Polso-seura > sukututkimus
Copyright © 2010, Polso-seura, Tämä sivu on kasattu sydänverellä ilman yhteiskunnan tukea saati EU-hankeaktivaattoreita.
Verkkopalveluntarjoajamme lupaa, että sivustomme sijaitsee hiilineutraalissa palvelinkeskuksessa. Palautetta sivustosta ja kehitysehdotuksiasi voit jättää tästä.